En astrologisk prognos

Idag har vi en nymåne i kräftan som dessutom står i en utmanande position till Pluto som är retrograd. Jag skulle själv ljuga om jag inte medgav att energierna är kraftigt utmanande.

Det bästa i det hela är att mycket kommer komma upp till ytan och ett resultat av det är helt enkelt förändring. Så andas och vila. Glöm inte att dricka vatten för det hjälper kroppen att rensa ut. Kanske har du känt precis som jag att magen är i uppror, hes i halsen och allmänt konstiga spänningar i kroppen.

Det bästa av allt är att vi inte är ensamma om detta. Kraftig ilska kan också uppkomma och skulle det göra det var förlåtande både mot dig själv och andra. Vi behöver inte heller förstå allt som sker, men mår bra av att veta att alla utmanas just nu. Det skapar en större acceptans mot alla i omgivningen.

Dessutom kommer noderna byta tecken, vilket också är en berättelse om att det är dags för nya utvecklingsområden som handlar om inre balans. Den inre balansen som sådan kommer också i slutändan påverka det yttre.

En av de mest viktiga aspekterna just nu är att vara förlåtande mot dig själv. Du får känna och det kan dessutom skava rejält. Tänk på att inte gå in och analysera känslorna för mycket utan släpp taget om dem.

Det är verkligen högaktuellt att släppa taget om sådant vi vuxit ifrån. Det är vad denna nymåne handlar väldigt mycket om. Frågor du kan ställa dig så här i nymånens sken är:

Älskar du dig själv

Gör du det som ditt hjärta brinner för

Vilka områden skulle jag vilja förändra

Ha en fin nymåne❤️

Lämna en kommentar